Pridraga

Dobrodošli u Pridragu, destinaciju u srcu Dalmacije iz koje ćete slati puno toplih i slanih pozdrava svojim najbližima. Samo 33 km vožnje dijeli je od grada Zadra.


Uz prekrasno prirodno okruženje i šljunčanu plažu, Pridraga je savršeno odredište za obitelji koje traže miran i opušten godišnji odmor. 


U tišini mjesta pronaći ćete vrijeme za male životne užitke – poput ležanja na suncu i ispijanja ledenih kava dok kroz sunčane naočale promatrate kako more zapljuskuje obalu.


Ali Pridraga je više od prekrasnih plaža.


Pridraga je mjesto gdje zemlja daje, a ljudi to znaju iskoristiti. Poljoprivreda je način života, a mnogi mještani uzgajaju vlastite proizvode i stoku na ekološki održiv način. Krajnji rezultat? Svježa, ukusna i jedinstvena hrana ravno iz zemlje – autentičan okus Pridrage.


Osim degustacije lokalnih delicija, za vas imamo i avanture. Istražite obližnji kanjon Zrmanje udaljen samo 2.8 kilometara od Pridrage. A kako bi razveselili mališane (i one koji se tako osjećaju), kratka vožnja do Biograda vodi vas u zabavan park Dalmaland koji je temeljen na talijanskom Gardalandu.


Što čekate? Rezervirajte svoj odmor u Pridragi već danas i doživite ljepotu, avanturu i zabavu koju nudi ova podcijenjena destinacija.