PLAŽA POSEDARJE

Jeste li spremni za nezaboravno ljetno kupanje? Imamo plaže stvorene baš za vas. Ušuškane u srcu hrvatske jadranske obale, zadivljujuće obale Posedarja oduzimaju dah.


Samo malo udaljena od centra grada, plaža u Posedarju pravi je skriveni dragulj. Okružena je veličanstvenim planinama i kristalno čistim tirkiznim morem koje poziva na kupanje.


Obale posute finin svijetlim šljunkom pružaju mekano tlo za laganu šetnju ili opuštajuće sunčanje, a prirodna hladovina drveća pružaj mirno utočište od sunčevih zraka.


Osim kupanja i sunčanja, Plaža Posedarje nudi niz aktivnosti od koji će vam ubrzati rad srca, od vožnji jet skijem do uzbudljivih izleta katamaranom. Volite li više ostati na kopnu, možete pješačiti ili voziti bicikl kroz zapanjujući prirodni krajolik koji okružuje plažu.


A najbolji dio od svega? Ova prostrana obala potpuno je besplatna i otvorena za sve posjetitelje. Na raspolaganju su i bitni sadržaji poput toaleta i restorana na plaži. Dodatno osvježenje možete pronaći i u lokalnim supermarketima.


Popularnost plaže znači da ćete imati priliku upoznati putnike iz cijele Europe i šire, stvarajući nezaboravna sjećanja i trajna prijateljstva.


Oni koji traže više privatnosti mogu pronaći mnoštvo praznih plaža u okolici Posedarja. Postoji mnogo toga za istražiti; samo trebate odlučiti u kojem ćete smjeru krenuti.


Što čekate? 


Dođite i otkrijte čaroliju plaže Posedarje sami. Doživite ljepotu zadivljujuće jadranske obale kao nikada prije.